Congregatio Sororum Sancta Elisabeth

szeretetláng a honlapraNovember 4-én egyházközségünkben Szeretetláng lelkinapot tartottunk. A Szeretetláng egy Magyarországról kiindult világméretű mozgalom, mely az Eucharisztikus lelkiséget szeretné felkínálni egy sajátos Szűz Mária tiszteleten keresztül.
Célja, hogy az Új Evangelizáció támogató eszköze legyen azáltal, hogy előmozdítja a családokban az együtt-imádkozást, mint a személyes és közösségi megszentelődés módját és eszközét, hogy a családok így „szentéllyé” váljanak.
A Társulás lelkisége az Isten Szaván, az Anyaszentegyház tanításán és a Szeretetláng Lelki Napló üzenetein nyugszik, hogy általuk tanítványokká és küldöttekké legyünk.

Az ünnepi szentmise celebránsa Mészáros Domonkos OP atya volt a Mozgalom országos vezetőségének tagja. Az éneklést vezette és tanúságot tette a „szeretetláng” lelkiségről és a Szeretetláng mozgalomról, Kindelmann Győző, a Szeretetláng mozgalom nemzetközi koordinátora.

Végtelenül hálásak vagyunk Jóistennek a Szeretetláng lelki napért.Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett a szervezésben, vagy bármilyen formában szebbé tette ezt a csodálatos napot. Köszönjük mindenkinek, aki velünk együtt imádkozott! Isten fizesse meg!